• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Steronderhoud

Uw Mercedes-Benz verdient eersteklas onderhoud.

Een topklasse auto als uw Mercedes-Benz verdient de beste behandeling. Door vakmensen die uw auto door en door kennen en een passie hebben voor het merk. Ga daarom altijd naar uw Mercedes-Benz dealer. Dan bent u verzekerd van het beste onderhoud, maar ook van transparante, vaste onderhoudstarieven. Beter kan niet.

Maak een afspraak

Waarom onderhoud door uw Mercedes-Benz dealer:


 Onderhoudstarieven.

Relax. U bent verzekerd van het meest voordelige onderhoud.
Als u kiest voor Mercedes-Benz, dan hoort daar ook eersteklas service bij. Dat betekent dus ook onderhoud op maat, mét vaste tarieven. Speciaal voor u hebben wij daarom duidelijk omschreven serviceprogramma's ontwikkeld. Ontdek hieronder, op basis van uw eigen wensen, snel en eenvoudig wat het ideale programma voor uw auto is!

Bereken de prijs voor uw auto


 Mobilo, de gratis pechhulp van Mercedes-Benz.

Een lekke band, lege accu, een ongevalÂÂÂÂÂ… Mobilo is voor u de best denkbare pechhulp. Na iedere onderhoudsbeurt door uw Mercedes-Benz dealer krijgt u een Mobilo-certificaat dat u steeds maximaal 1 jaar gratis Mobilo-pechhulp garandeert. Met 100% dekking van alle kosten en 24/7 service door heel Europa.

Maak een afspraak

 


 Mercedes-Benz SterGarantie.

Zorgeloos rijplezier.
De Mercedes-Benz SterGarantie verlengt uw fabrieksgarantie nog eens met 1, 2 of 3 jaar en kan daarna met steeds 1 jaar verlengd worden. Eigen risico of onvoorziene kosten? Die heeft u niet. Uw garantie geldt overal in Europa, ook als uw Mercedes-Benz niet ouder dan 8 jaar is of niet meer dan 180.000 kilometer gelopen. Ontzorg uzelf en sluit ook SterGarantie af voor uw Mercedes.

Maak een afspraak

 Is uw Mercedes-Benz vier jaar of ouder? 

15% korting op onderhoud!

Ook oudere auto's verdienen aandacht, wij van automotions Mercedes-Benz weten dat. Is uw Mercedes-Benz vier jaar of ouder? Dan ontvangt u 15 procent korting op uw onderhoudsbeurt. Exclusief bij Automotions Mercedes-Benz!

Hoe gaat deze actie in zijn werk?
Via onderstaande button kunt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Wanneer uw Mercedes-Benz vier jaar of ouder is ontvangt u 15 procent korting op de standaardprijs van een onderhoudsbeurt. Wilt u weten wat de standaardprijs van een onderhoudsbeurt voor uw Mercedes-Benz is? Kijk hier voor de actuele prijzen. Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs!

Maak een afspraak

 

 

Waar bent u naar op zoek?