• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Schade aan uw Mercedes?

Schadeherstel & garantie

Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor veiligheid en kwaliteit. De allerbeste grondstoffen, de complexe carrosserieconstructies van staal en aluminium en de geïntegreerde voertuigelektronica van de actieve en passieve veiligheidssystemen vereisen niet alleen gedegen kennis van de bijbehorende reparatiewerkzaamheden, maar ook een perfect geoutilleerde werkplaats. Laat uw veiligheid niet aan het toeval over, maar reken op de specialisten van Mercedes-Benz.

  • Grote plaatwerkschade
  • Kleine plaatwerkschade
  • Ruitschade

 Maak een afspraak

 

 Erkend Schadeherstel

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen, maar ook een kleine schade, zoals krassen en pitten. Het is dan van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zonder dat de waarde van uw auto terugloopt of de veiligheid in het gedrang komt. Er is er maar één die daarvoor alle benodigde kennis en kunde in huis heeft: wij als officiële Mercedes-Benz dealer. 

Garanties

Voor alle Mercedes-Benz personenwagens geldt sinds 1 september 2005 voor heel Europa een tweejarige garantie op nieuwe voertuigen.

De garantie wordt verstrekt door de verkopende nationale organisatie. De garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van het voertuig of, indien dit eerder is, de datum van de eerste kentekenregistratie.

Er is geen kilometerbeperking. De garantie op nieuwe voertuigen is een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken en zorgt ervoor dat u de eerste twee jaar goed gedekt bent.

De Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen geldt voor de lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Download hier de garantie bepalingen (PDF)

Het kwaliteitszegel voor occasions.

Als u bij ons een occasion aanschaft, is de auto niet alleen grondig door onze experts gecontroleerd, maar in de meeste gevallen ook voorzien van de Mercedes-Benz Europa-garantie met een looptijd van minstens 12 maanden.

Hiermee blijft u ook mobiel als u pech hebt, ongeacht waar in West-Europa u zich op dat moment bevindt. We repareren uw auto zonder dat u arbeidsloon en materiaalkosten hoeft te betalen (tot 100.000 km). Ook voor auto's met een hogere kilometerstand vergoeden we de loonkosten volledig.

Als uw droomauto, al dan niet met ster, niet van de Mercedes-Benz Europa-garantie is voorzien, kunt u bij de verkoopmedewerker navraag doen.

 Repair & Reconnect

Met deze knop bestelt u geen pizza. Hij voorkomt een botsing met de pizzabezorger.
Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de Active Brake Assist van uw auto. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Zo blijft uw Mercedes-Benz betrouwbaar en veilig. Precies zoals u mag verwachten. Neem direct contact op via de knop in uw auto.

Of meld uw schade hier

 

 Onzichtbare schade

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

 De juiste aanpak

Repair damage & Reconnect technology is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice voor de Benelux. Dit biedt u de garantie dat wij er met een integrale aanpak alles aan doen om uw auto weer in topvorm te krijgen. Er is een groot netwerk van Mercedes-Benz dealers die het Repair & Reconnect label dragen.Bel gratis 00800 1 777 7777 of gebruik de knop in uw auto en u kunt altijd ergens in de buurt terecht.

 Alle kennis in huis

Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Het is vanzelfsprekend dat onze beste experts aan uw auto werken. Wij hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera's in huis.

 De hoogste standaard

Bij Repair & Reconnect wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Het doel is om de auto na reparatie weer op het hoogste niveau te laten presteren. Net als voor de schade. En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij 4 jaar garantie op de reparatie en 2 jaar garantie op onderdelen.

 SmallRepair

Voor kleine gebruikssporen.

Krassen in de buitenspiegel op weg naar de vakantiebestemming - en nu?

Krassen, blutsen of een steenslag: het valt in het dagelijkse gebruik nauwelijks te vermijden. Precies daarvoor is Mercedes-Benz SmallRepair bedoeld. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen binnen en buiten snel en voordelig worden verholpen zonder onderdelen te vervangen. Natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde Mercedes-Benz kwaliteit. 

Small repair afspraak maken

 

 

Waar bent u naar op zoek?