Welkom bij automotions Mercedes-Benz

Uw Mercedes-Benz partner in Zuidwest Nederland


Automotions Mercedes-Benz voorheen Van Oeveren | Sturm Auto is uw Mercedes-Benz partner in Zuidwest Nederland. Ons bedrijf is specialist in personenwagens en bedrijfwagens en wij bedienen u vanuit vier vestigingen. Drie daarvan zijn gespecialiseerd in zware bedrijfswagens (automotions Trucks voor Mercedes-Benz, Unimog en Doll Trailers) en twee vestigingen voeren ook het merk Smart. Onze vestigingen zijn gevestigd in Goes, Roosendaal, Terneuzen en Sas van Gent en zijn goed bereikbaar.

 

Bij automotions vinden wij persoonlijke contact met u essentieel. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om het advies op maat te geven, dat het beste aansluit op de behoeften van u of uw onderneming. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Bij automotions bent u aan het juiste adres voor zowel aanschaf als beheer van uw wagenpark. De technici binnen het automotions team hebben met hun jarenlange ervaring en opleiding de juiste expertise in huis om uw volledige wagenpark in topconditie te houden. Daarnaast heeft elke klant een vast aanspreekpunt in ons verkoopteam.

 

Geen risico's

Bij onderhoud en reparatie maakt automotions, als officieel Mercedes-Benz dealer, uitsluitend gebruik van originele onderdelen die door speciaal opgeleide vakmensen worden gemonteerd. Zij beschikken altijd over de laatste informatie en die nieuwste diagnoseapparatuur. Onze tarieven zijn helder en bieden u de zekerheid van vakmanschap. Onderhoud en reparatie bij automotions geeft u recht op Mercedes-Benz fabrieksgarantie. U weet daarmee zeker dat uw auto zijn waarde behoudt. Om uw mobiliteit te garanderen bieden wij u een compleet dienstenpakket, van 24 uurs service tot mobiliteitsgarantie.

 

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Bij bestelwagens is het belangrijk dat u de juiste auto inzet voor uw mobiliteitsbehoefte. De adviseurs van automotions denken met u mee en zorgen ervoor dat dat u de juiste keuzes kunt maken. Zij houden daarbij rekening met alle denkbare aspecten zoals: veiligheid en comfort, laadvermogen, volume, kilometers/kostprijs, onderhoudsintervallen en nog veel meer.

 

Heeft u een vraag? Bel ons gerust of kom langs.


Wij zijn u graag van dienst.

U bent welkom als altijd!

 

Voor uw gemak vindt u ook onze voorwaarden online.