Toekomstige modellen van Mercedes-Benz

Ook dit jaar zijn er weer genoeg nieuwe modellen die voor het eerst onze showroom zullen bezoeken. Zo zullen er nieuwe facelifts, complete make-overs van bestaande modellen tot nieuwe modellen geďntroduceerd worden. Wij zullen hieronder u op de hoogte brengen van de nieuwste updates.

 


De nieuwe Mercedes-Benz GLA: de SUV voor de stad.

De nieuwe GLA completeert als achtste model de actuele generatie compacte auto’s van Mercedes-Benz. Tegelijkertijd is het model de instap in de succesvolle SUV-familie van het merk. Het veelzijdige karakter komt vergeleken met het vorige model nog duidelijker tot uiting: de nieuwe GLA is met 1.611 mm (1.616 mm met dakreling) meer dan 10 cm hoger dan zijn voorganger. Ook biedt de dienovereenkomstig hogere en karakteristieke SUV-zitpositie meer hoofdruimte voorin. De beenruimte achterin is eveneens aanzienlijk groter – ook al is de GLA nu 1,5 cm korter.
Kenmerkend voor het offroad-design zijn onder meer het steile front, de korte overhangen voor en achter en de beschermende claddings rondom. De 4MATIC-modellen zijn standaard uitgerust met het offroad-techniekpakket. Dit pakket bestaat uit een extra rijprogramma, een wegrijhulp voor op hellingen en een offroad-animatie in het mediadisplay alsmede in combinatie met MULTIBEAM LED-koplampen een speciale lichtfunctie voor offroad-rijden.

Bekijk de nieuwe GLA


  
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart