Aantrekkelijke bijtellingsmodellen Mercedes-Benz

Ruim aanbod 4%, 15%, 21% en 25% bijtelling


Wanneer u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief zakelijk rijden in combinatie met een gunstige fiscale bijtelling. Technische innovaties zorgen voor efficiŽnte motoren, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Hierdoor bieden wij de zakelijke rijder in 2016 een ruime keuze in alle aantrekkelijke bijtellingscategorieŽn.

 

Met de B-Klasse Electric Drive met slechts 4% bijtelling biedt Mercedes-Benz milieuvriendelijkere mobiliteit zonder dat dit ten koste gaat van comfort, veiligheid en praktisch nut.

 

> Naar de B-Klasse Electric Drive

De C-Klasse 350 e PLUG-IN HYBRID is een innovatief en sportief model dat dankzij de geringe CO2-uitstoot in aanmerking komt voor slechts 15% bijtelling. De C 350 e is er zoals als Limousine of Estate.

 

> Naar de C-Klasse 350 e PLUG-IN HYBRID

> Naar de E-Klasse 350 e PLUG-IN HYBRID

Bijna alle Mercedes-Benz modellen komen in aanmerking voor 21% bijtelling. De meest aantrekkelijke auto’s hebben we extra rijk uitgerust als Lease Edition met een voordeel dat kan oplopen tot € 5.000,-. Bijzonder zijn de GLE en S-Klasse PLUG-IN HYBRID als luxe modellen met toch een zeer lage uitstoot en aantrekkelijke bijtelling. 

 

> Naar onze Lease Editions

> Naar de S 500 e PLUG-IN HYBRID

> Naar de GLE 500 e PLUG-IN HYBRID

Nieuw in 2016 zijn de Lease Editions van de A-, B-, C-Klasse, CLA en GLA met benzine motor. De modellen kenmerken zich door een rijke standaarduitrusting en een voordeel dat kan oplopen tot wel € 5.000,-.

 

> Naar onze Lease Editions