Erkend Schadeherstel
Wat te doen bij schade?

Neem altijd contact op met Customer Assistance Center van Mercedes-Benz. Als uw auto beschikt over Mercedes-Benz Contact of Mercedes me connect, kan dit met één druk op de knop. In alle andere gevallen kunt u bellen met het gratis telefoonnummer 00800 1 777 7777. Houd uw groene kaart bij de hand en zij organiseren voor u de hulp.


Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. Bij uw Mercedes-Benz dealer heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bovendien is hij dé Mercedes-Benz expert bij uitstek. En dankzij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde.


Grote plaatwerkschade
Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen zorgt ervoor dat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uit ziet, maar ook voldoet uw Mercedes weer aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.


Kleine plaatwerkschade
Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Uw Mercedes-Benz dealer heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. De tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Vraag uw dealer eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt. Dit tegen een aangename prijs.

Ruitschade
Een ongewenste ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is het aangewezen adres.
Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto. Het correct functioneren van de regensensor is bijvoorbeeld medeafhankelijk van de montage kwaliteit van de voorruit.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart