Stergarantie aanvragen


SterGarantie is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden.Tijdens de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie voor maximaal 3 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 jaar. Dat is volledige zekerheid. SterGarantie biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie. Daarmee gaat Mercedes-Benz een belangrijke stap verder.


Klik hier voor het premieoverzicht van alle modellen.


Voorwaarden:

  • Op het moment dat u SterGarantie afsluit mag het aantal gereden kilometers niet meer dan 200.000 km zijn.
  • Voertuigen die jonger zijn dan 24 maanden en waarbij het onderhoud is uitgevoerd door de officiële Mercedes-Benz dealer kunnen direct gebruikmaken van het SterGarantie product.
  • Wilt u SterGarantie afsluiten, maar is uw Mercedes-Benz niet altijd onderhouden door de officiële Mercedes-Benz dealer?
    Of ouder dan 24 maanden? In dat geval moet u vooraf een ingangscontrole laten uitvoeren door de officiële Mercedes-Benz dealer en eventuele gebreken laten herstellen.
  • SterGarantie kan niet worden afgesloten voor: buitenlandse voertuigen, koeriersdiensten, lesvoertuigen, hulpdiensten en taxi- en verhuurbedrijven.

Ja, ik kies voor SterGarantie.


Persoonlijke gegevens:


 
 
 
 
 
 
 
 


Autogegevens:


 
     Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart