MobiloLife

Voor als het toch eens misloopt


Blijf mobiel: dit is mogelijk met het mobiliteitspakket MobiloLife, die binnen het geldigheidsgebied standaard bij elke Mercedes-Benz wordt geleverd (eerste inschrijving tussen 24.10.1998 en 31.03.2008*). Deze garantie is tot 30 jaar** geldig en bestaat uit een omvangrijk en gratis diensten- en servicepakket, waarmee wij u in geval van nood snel en betrouwbaar verder helpen. Hiertoe behoort bijvoorbeeld het personenvervoer met de taxi (tot max. 65 euro), de trein*** of zelfs het vliegtuig***, en een snelle pechhulp en starthulp ter plaatse. En zelfs als de reparatie van uw voertuig langer zou duren, bent u bij ons het best geholpen: wij betalen de kosten voor overnachting ter plaatse voor maximaal vijf nachten per inzittende van de auto voor de duur van de reparatie.


Meer informatie over de diensten en het geldigheidsgebied.

* Uitzonderingen / Bijzonderheden:

Voor de landen Bulgarije, KroatiŽ en RoemeniŽ geldt MobiloLife alleen voor voertuigen ingeschreven tussen 01.01.2007 en 31.03.2008. Voor de landen Estland, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Slovakije, SloveniŽ en Cyprus (EU-gebied) geldt MobiloLife alleen voor voertuigen ingeschreven tussen 01.05.2004 en 31.03.2008.

** Indien beantwoord wordt aan de voor uw auto geldende voorwaarden voor MobiloLife.

*** Alternatief voor vervangend vervoer. Kosten worden terugbetaald tot max. € 400,-- per persoon voor heen- en terugreis.