Profiteer van de 5-voor-12 premie op de smart EQ fortwo & forfour

€ 4.000 korting en gratis 4 jaar garantie!

Het is 5 voor 12 voor het klimaat. De aarde warmt op, de poolkappen smelten, zomers worden heter en de smog neemt toe. Wilt u iets doen aan uw ecologische voetafdruk? Draag bij aan het milieu en switch naar 100% elektrisch rijplezier met smart.

De smart is perfect afgestemd op uw wensen: twee of vier zitplaatsen; comfortabel doch sportief; elegant én milieubewust voor de dag komen, er is altijd een passende oplossing!


Trendy, compact en emissievrij, dit is de logische stap in mobiliteit. Na aftrek van onze uitzonderlijke 5-voor-12 premie, rijdt u al een smart EQ fortwo óf forfour vanaf €19.995 incl. BTW.


>> 100 % elektrisch, 100 % rijplezier!


Het innovatieve voertuigconcept van smart en de 100 % elektrische aandrijving zijn gewoon voor elkaar gemaakt – en dit heeft de perfecte ‘groene’ (zakelijke) auto opgeleverd. De compacte smart garandeert u optimale wendbaarheid in het verkeer evenals bij parkeren; de tridion veiligheidskooi staat altijd in voor de veiligheid van u en uw berijders en de vooruitstrevende 100 % elektrische aandrijving garandeert een beter milieu en geen uitlaatgassen. Standaard met veel intelligente oplossingen zoals opladen per app, radargebaseerde recuperatie van energie of de actieve remassistent. En met nóg meer rijplezier – dankzij het volle koppelvermogen vanaf de eerste meter bent u immers altijd snel uit de startblokken (0-60 acceleratie: 4,9 sec. voor smart EQ fortwo).


Ja, ik wil graag meer informatie over Smart EQ

 
 
 
 
 Actievoorwaarden

  • 5-voor-12 orderpremie + gratis 4 jaar garantie is geldig op alle onverkochte voorraad + nieuwe orders van alle 100% elektrische smart EQ modellen (coupé, cabrio, forfour)
  • 5-voor-12 orderpremie + gratis 4 jaar garantie is geldig op getekende klantorders van 1-04-2019 t/m 30-06-2019.
  • 5-voor-12 orderpremie is een aanbevolen vast kortingsbedrag en ongeacht modelvariant (comfort, comfort PLUS en BRABUS Style)
  • smart 5-voor-12 orderpremie + gratis 4 jaar garantie is niet van toepassing of niet combineerbaar met:
     -  Privélease / operational service lease contracten (OSL).
   - Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet- of Lease Account nummer / special & rental deals / VIP of Diplomaten ondersteuning.


Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales/fleet.

  • Bij aankoop van een nieuwe smart personenwagen (stock of nieuwe bestelling naar wens) krijgt u naast 2 jaar fabrieksgarantie, gratis 2 jaar aanvullende SterGarantie-uitbreiding cadeau. Geldig tot 4 jaar en uitsluitend op voorwaarde dat het onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften van de constructeur uitgevoerd wordt. Aanvullende SterGarantie is niet combineerbaar met privélease/OSL, special & rental deals. Aanvullende SterGarantie staat los van de batterijcertificaten van toepassing op de smart EQ’s (8 jaar of 100.000km).
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart