• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Summer Deals bij Automotions Mercedes-Benz!

Ontdek de beste Summer Deals bij Automotions Mercedes-Benz!

Rijd vandaag nog weg in één van onze extra voordelige voorraadmodellen. Profiteer nu van onze 'Summer Deals', met o.a. een extra scherp rentetarief op een nieuwe Mercedes-Benz, scherpe Private Lease aanbiedingen op de A- en B-Klasse en een ruim aanbod aan occasions!

Ontdek hier alle acties en wees welkom bij één van onze vestigingen waar we, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften, graag met u meedenken over uw volgende auto! 

 


Rente-acties

T/m eind juni profiteert u van speciale rente-acties. Wanneer u kiest voor een Mercedes-Benz op voorraad is dit slechts 2,99% en op een nieuw te bestellen auto 3,49%. 

>Bekijk onze voorraad

Privélease

Met Privélease stapt u zorgeloos én voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz! Zo rijdt u al een A-Klasse vanaf €399,-/maand. Of wat dacht u van een B-Klasse vanaf €409,-/maand?!

>Bekijk actie

 

Demo Deals

Op dit moment hebben wij een ruime voorraad aan demonstratievoertuigen, in veel gevallen zelf zonder kilometers. Deze kunnen wij extra voordelig aanbieden én u rijdt snel weg in uw nieuwe Mercedes-Benz!

>Bekijk actie


E-Klasse: Final Offer!

Dit is uw kans om snel en extra voordelig in een nieuwe E-Klasse te stappen. Tijdelijk profiteert u namelijk van aantrekkelijk voordeel wanneer u kiest voor een E-Klasse uit voorraad.

>Bekijk actie

 

Business Solutions

Speciaal voor de zakelijke rijder: de Business Solutions zijn standaard rijk uitgerust én fiscaal aantrekkelijk. Van de meeste nieuwe Mercedes-Benz modellen zijn Business Solution-uitvoeringen leverbaar.

>Bekijk actie

 

Scherp geprijsde occasions

Gaat uw voorkeur uit naar een occasion? Dan vindt u bij ons een ruime voorraad met diverse modellen en uitvoeringen. Bovendien profiteert u van 4,99% rente wanneer u kiest voor een financiering.

>Bekijk ons aanbod

Meer informatie over één van onze acties?

 
 
 


Uw vraag/opmerking


 


 

Waar bent u naar op zoek?