• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Final Offer: Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Nog slechts 3 stuks beschikbaar.

Later dit jaar verwachten we de vernieuwde Mercedes-Benz E-Klasse in onze showrooms. Tot die tijd kunnen wij de laatste voorraadmodellen van de huidige E-Klasse Estate voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Voor u de uitgelezen kans om voor een zeer interessante actieprijs in een nieuwe E-Klasse Estate te stappen. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 7.798,-! Een Final Offer dat u niet kunt weigeren. Wij hebben nog slechts drie modellen uit voorraad leverbaar. Allemaal voorzien van aantrekkelijke opties en een zeer luxe, sportieve uitrusting met o.a.:


  • AMG-Line interieur en exterieur
  • Widescreen cockpit
  • Multibeam LED verlichting
  • Stoelverwarming
  • 135kw/184pk met 9G-TRONIC automaat


Variabeler dan ooit.

De bagageruimte van de E-Klasse Estate is dankzij de harmonieuze afstemming van kleuren en materialen perfect in het interieur geïntegreerd, waardoor het interieur uiterst royaal oogt. De hoge kwaliteit van het interieur wordt naadloos in de bagageruimte voortgezet, die met hoogwaardig tapijt is bekleed en voorzien van een rvs laaddrempel. De rugleuningen van de achterbank kunnen in de verhouding 40/20/20 worden neergeklapt, waardoor het bagageruimtevolume flexibel kan worden uitgebreid tot maximaal 1.820 liter! En met de elektrische handsfree achterklep wordt het u wel heel makkelijk gemaakt om spullen in- en uit te laten. 


Onovertroffen comfortabel.

Dat is de Mercedes-Benz E-Klasse. Neem plaats en ervaar een onovertroffen ruimtegevoel. Grote sierdelen, harmonieus op elkaar afgestemde kleuren en een nadrukkelijk horizontaal georiënteerde vormgeving dragen allemaal bij aan het hoogwaardige royale interieur. Een perfecte plek om te reizen, na te denken én te ontspannen. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen en energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen. 


AMG-Line uitrusting.

Het AMG-Line exterieur staat garant voor sportiviteit en rijplezier met perfect op elkaar afgestemde elementen, zoals dynamische AMG-styling bumpers, lichtmetalen AMG-velgen en verlaagd AGILITY CONTROL-onderstel. De typerende AMG-kenmerken van deze uitrustingslijn zorgen niet alleen voor zichtbaar maar ook tastbaar voor meer sportiviteit en exclusiviteit, zoals een aan de onderzijde afgevlakt multifunctioneel sportstuur, sportstoelen voor verbeterde zijdelingse ondersteuning, AMG-sportpedalen en AMG-vloermatten.  

Waar bent u naar op zoek?