A-Klasse Privélease

Uw eigen Mercedes-Benz is dichterbij dan ooit. Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand uw splinternieuwe A-Klasse, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen. De nieuwe A-Klasse combineert een jong en dynamisch karakter met moderne luxe en comfort. Als best geteste auto in de categorie veilige compacte gezinsauto’s weet je zeker dat je met de nieuwe A-Klasse goed zit.


U stapt in een nieuwe Mercedes-Benz A160 vanaf slechts € 419,-/maand (berekend op 48 maanden en 10.000 km/jaar). In de standaarduitrusting vindt u o.a.:

  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • Licht- en zichtpakket
  • Keyless Go-startfunctie

Tevens zijn er diverse upgrades beschikbaar tegen een aantrekkelijke meerprijs, zodat er altijd een A-Klasse is die aansluit bij uw wensen.


Stel uw A-Klasse samen*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Privélease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een A 160 (Standaarduitvoering, zonder extra opties). Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp , ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart